Man Cave with Gym by Bakers – Ref:5795

Location:Haywards Heath
Installation Completion Date: Autumn 2019
Style: Contemporary Combination
Size:5.7m x 3.65m
Purpose:Man cave with gym/office and toilet
Exterior Colour:Anthracite RAL 7016
Cladding:MTX External
Interior Colour:Timeless
Built within permitted development
Guarantee:10 Years
Life Expectancy:50+ Years

Features a gym with a mirror on the wall, lounge area with skyQ, office with dedicated internet, toilet and basin with instantaneous hot water

Customer Testimonial: “Daniel and I are delighted with the end result and by way of feedback, I wanted to let you know how lovely all the men were who worked on the building. They were friendly and polite and our girls were always excited to see them, with Sam and Russell being particular favourites!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *